SILENT FLIGHT RGB

GAMINGMUISMAT

SILENT FLIGHT RGB

GAMINGMUISMAT

Kleur.

Nauwkeurigheid. Controle.

De SureFire Silent Flight RGB-320 Gamingmuismat heeft RGB-ledverlichte randen die perfect aangepast kunnen worden aan uw gamingopstelling. 

surefire-icon-rgb

RGB-VERLICHTING

surefire-icon-mice

OPTISCHE EN LASERMUIS

surefire-icon-cloth

ZACHTE MAT

VERLICHTING, NAUWKEURIGHEID EN CONTROLE

De verlichting in meerdere kleuren kan worden geregeld zonder software te moeten installeren – selecteer eenvoudigweg een van de 14 beschikbare modi en ga aan de slag!   De Silent Flight-muismat zal zelfs de helderheid en de modus van de RGB-verlichting onthouden voor de volgende keer.

GEOPTIMALISEERD VOOR JOUW MUIS

De Silent Flight Gamingmuismat biedt ultieme nauwkeurigheid en volledige in-game controle en is geoptimaliseerd voor alle gevoeligheidsinstellingen, voor zowel optische muizen als muizen met lasersensoren. 

SUPERVASTE GRIP

Het oppervlak met microtextuur van de mat biedt het ideale evenwicht tussen controle en snelheid en de antisliponderkant met rubber garandeert een supervaste grip tijdens de meest intense gamingsessies.

PERFECTE GROOTTE

Selecteer de grootte die het best past bij jouw speelstijl.  Het grote model is ideaal voor diegenen die het toetsenblok op de mat willen plaatsen, voor een meer volledige onderdompelende opstelling. 

Maak je setup compleet

BE ON FIRE