AXIS MUIS-BUNGEE

BUNGEE-HUB

AXIS MUIS-BUNGEE

BUNGEE-HUB
Het centrum

van uw gamingopstelling

De SureFire Axis-gamingmuis Bungee-hub is een must voor elke kieskeurige gamer en geeft je de bewegingsvrijheid om je pc-games te spelen zonder beperking.
surefire-icon-hub
HUB MET MEERDERE POORTEN
surefire-icon-cable-holder

KABELHOUDER

surefire-icon-rgb
RGB-VERLICHTING

HUB MET MEERDERE POORTEN

De SureFire Axis Gaming-bungee is multifunctioneel. Sluit je apparaten aan op de drie USB-poorten en maak dit het centrum van je gamingomgeving. De drie USB 3.2 Gen 1 Type A-poorten en een microSD-sleuf bieden aansluitmogelijkheden voor USB-sticks, geheugenkaarten, een extra muis of voor het opladen van je telefoon.

ONONDERBROKEN BEWEGING

De flexibele ondersteuningsarm houdt de kabel van de muis stevig in de rubberen klemmen, wat zorgt voor een verhoogd bewegingspunt en mogelijk scheuren of voortslepen elimineert. Door het optimaliseren van de precieze kabellengte van de bekabelde gamingmuis wordt voorkomen dat de kabel in de knoop raakt, wat bijzonder handig is voor muizen met gevlochten kabels, omdat deze meer wrijving genereren dan normale kabels.

De bungee-arm kan ook verwijderd worden als enkel de aansluithub wordt gebruikt.

DE VRIJHEID OM TE SPELEN

De onderscheidende diamantvorm van de SureFire Axis gaming bungee-hub met RGB-achtergrondverlichting in meerdere kleuren biedt een waar centraal stuk voor jouw gamingopstelling – het geeft je de vrijheid om je games te spelen en tegelijkertijd alles ordelijk en netjes te houden.

De metalen constructie met verzwaarde onderkant en rubberen antislipvoet zorgt voor een perfecte stabiliteit tijdens het spelen en blijft aan de tafel kleven, zelfs tijdens de meest intense gamingmomenten!

Maak je setup compleet

BE ON FIRE