HAWK CLAW

GAMINGMUIS MET 7 KNOPPEN

HAWK CLAW

GAMINGMUIS MET 7 KNOPPEN

Verlicht je opstelling.

Pas je muis aan

De SureFire Hawk Claw staat altijd voor je klaar, met een uiterst responsieve optische sensor, 6400-DPI resolutie, 7 programmeerbare knoppen en een volledige RGB-ledverlichting.

surefire-icon-rgb

RGB VERLICHTING

surefire-icon-dpi

INSTELBARE DPI

surefire-icon-buttons

7 PROGRAMMEERBARE KNOPPEN

ZORG VOOR VERLICHTING

De strakke contouren van de SureFire Hawk Claw worden geaccentueerd door de kleurrijke RGB-verlichting om je gamingervaring te verbeteren.  De verlichting is volledig instelbaar, met meerdere effecten en je kunt je favoriete verlichtingsmodi selecteren en ze opslaan in de bijhorende software.

SUPERSNEL

Met een tot 6400 instelbare DPI, kan de SureFire Hawk Claw worden ingesteld voor een snelle ontdekking van grote gebieden of net worden vertraagd voor ultieme nauwkeurigheid.

De polling-frequentie tot 1000 Hz zorgt voor een uitzonderlijke reactiviteit van de muis. De positie wordt elke seconde 1000 keer aan de computer gemeld.  Ook belangrijk is dat het kan worden ingesteld op vier verschillende frequenties - 125 Hz, 250 Hz, 500 Hz of 1000 Hz om zo goed mogelijk af te stemmen om het spel en de computer en te zorgen voor optimale prestaties.

GEPERSONALISEERD

Configureer alles zoals jij het wil. Programmeer de knoppen, macro's en sla je snelheidsinstellingen en verlichtingseffecten op met de bijhorende geavanceerde software. 

surefire-highlight-48815_hawk-claw-3

Maak je setup compleet

BE ON FIRE