BORA

KOELPAD VOOR BORA-GAMINGLAPTOP

BORA

KOELPAD VOOR BORA-GAMINGLAPTOP
Koel je laptop.

Speel sneller.

De temperatuur koel houden tijdens het gamen kan cruciaal zijn. Het koelpad voor de SureFire Bora-gaminglaptops is ontwikkeld voor laptops van 12 tot 17 inch en houdt de temperatuur laag wanneer je op dreef bent tijdens een lange gamingsessie.
surefire-icon-fans
VENTILATOREN MET LEDACHTERGRONDVERLICHTING
surefire-icon-sound

LAAG GELUIDSNIVEAU

surefire-icon-angle

INSTELBARE HOEK

HET BORA-KOELSYSTEEM

Te hoge temperaturen zijn een belangrijke oorzaak van mindere prestaties en defecte onderdelen van een laptop. Door te investeren in het SureFire koelpad voor een Bora-gaminglaptop, zal je niet alleen je comfort verhogen, maar zal je ook de levensduur van je laptop maximaliseren.

KOELEN MET SNELHEID

De snelheid van de ventilator kan volgens jouw voorkeuren worden ingesteld; van volledig uitgeschakeld tot het verhogen van de koelsnelheid via de scrolwieltjes tot 1200 TPM. Zelfs op hun snelst, is het geluid van de ventilatoren slechts 26dBA, nauwelijks hoorbaar.

COMFORTABEL KOELEN

Om het comfort te optimaliseren, kan het koelpad worden opgesteld in twee verschillende kijkhoeken en de antislipvoet zorgt voor een stabiel platform tijdens die kritieke gamingmomenten. De stoppers met scharnieren bovenaan voorkomen dat de laptop naar voor schuift.

VERBONDEN

De SureFire Bora is ook uitgerust met een erg handige extra USB-poort, die gebruikt kan worden voor het aansluiten van een extern apparaat, zoals een toetsenbord, een muis of een ander gamingaccessoire. Er is ook een handig opbergvak voor de kabel aan de onderkant, om het netjes te houden wanneer het niet in gebruik is.

Maak je setup compleet

BE ON FIRE