KINGPIN COMBOSET

RGB-TOETSENBORD MET EEN MUIS MET 7 KNOPPEN EN MUISMAT

KINGPIN COMBOSET

RGB-TOETSENBORD MET EEN MUIS MET 7 KNOPPEN EN MUISMAT

Het 3-in-1 gamingpakket

om mee van start te gaan

RGB multimedia toetsenbord, muis met 7 knoppen en muismat in een strakke 3-in-1 comboset. Het pakket dat u de middelen in handen geeft om het spel meester te worden.

surefire-icon-rgb

RGB-VERLICHTING

surefire-icon-ghosting

ANTI-GHOSTING TOETSEN

surefire-icon-buttons

7 KNOPPEN

ZORG VOOR VERLICHTING

Het toetsenbord en de muis werken met alle PC's, laptops en spelconsoles met USB-poorten: gewoonweg aansluiten en beginnen met gamen. De kleurrijke RGB-verlichting versterkt de gamingervaring - de verlichting is volledig aanpasbaar, met meerdere effecten, dus kunt u deze exact instellen zoals u het wilt.

NAUWKEURIG GAMEN

Het SureFire KingPin volledig gamingtoetsenbord is optimaal ontworpen voor snelheid. Met de 10 multimediatoetsen, 12 sneltoetsen en 25 anti-ghosting-toetsen behoudt u voortdurend de controle. Kies uit de programmeerbare RGB-verlichting met 7 kleurenopties om voor de perfecte sfeer in uw gamingkamer te zorgen.

SUPERSNEL

Met de gamingmuis met 7 knoppen en RGB-achtergrondverlichting kunt u alles configureren op basis van uw speelstijl. Met een instelbare DPI tot 3200 kan de muis worden ingesteld op het snel verkennen van grote gebieden of worden vertraagd voor ultieme nauwkeurigheid.

NAUWKEURIGHEID EN CONTROLE

Het oppervlak met microtextuur van de gamingmat biedt het ideale evenwicht tussen controle en snelheid en de rubberen antislip onderzijde garandeert een supervaste grip tijdens de meest intense gamingsessies. Compatibel met alle lasermuizen en sensoren.

Maak je setup compleet

BE ON FIRE