CONDOR CLAW

GAMINGMUIS MET 8 KNOPPEN

CONDOR CLAW

GAMINGMUIS MET 8 KNOPPEN

Pas je instellingen aan

Speel om te winnen

Met een resolutie van 6400-DPI, volledige RGB-verlichting en 8 programmeerbare knoppen zal de SureFire Condor Claw-gamingmuis je een voordeel geven om je tegenstanders te overtreffen.

Video afspelen
surefire-icon-rgb

RGB VERLICHTING

surefire-icon-dpi

INSTELBARE DPI

surefire-icon-buttons

8 PROGRAMMEERBARE KNOPPEN

SUPERSNEL

Pas je instellingen aan in een oogwenk.  Stel de DPI van de SureFire Condor Claw in van 800 tot 6400, voor de optimale opstelling voor je spel – verlaag de nauwkeurigheid om te mikken of verhoog deze om snel te bewegen.

De polling-frequentie kan ook worden ingesteld - 125 Hz, 250 Hz, 500 Hz or 1000 Hz - om het best af te stemmen op het spel en de computer en om te zorgen voor perfecte prestaties bij je opstelling.
surefire-highlight-48816_condor-claw-3

IN KLEUR

De kleurrijke RGB-verlichting in de SureFire Condor Claw zal je gamingervaring verbeteren.  De verlichting is volledig instelbaar, met meerdere effecten en je kunt je favoriete verlichtingsmodi selecteren en ze opslaan in de bijhorende software.

GEPERSONALISEERD

Configureer alles zoals jij het wil. Programmeer de knoppen, macro's en sla je snelheidsinstellingen en verlichtingseffecten op met de bijhorende geavanceerde software.

Maak je setup compleet

BE ON FIRE