GAMING BUNKER SSD

SOLID STATE DRIVE VOOR GAMING

GAMING BUNKER SSD

SOLID STATE DRIVE VOOR GAMING

Sla al je games op

en maak reservekopieën

Uitgebreide SSD-opslag voor consoles en pc's – bewaar al je games op een plaats. Ontworpen voor gamers, met RGB-verlichting en back-upsoftware.

Sla al je games op

en maak reserve kopieën

Uitgebreide SSD-opslag voor consoles en pc's – bewaar al je games op een plaats. Ontworpen voor gamers, met RGB-verlichting en back-upsoftware.

surefire-icon-store-red

SLA ALLE GAMES OP

surefire-icon-rgb

RGB-VERLICHTING

surefire-icon-lightning-red

BLIKSEMSNEL

UITGEBREIDE OPSLAG

Spelconsoles hebben beperkte opslagmogelijkheden en de nieuwste games nemen al snel alle ruimte in beslag, waardoor er geen ruimte overblijft voor nieuwe. De oplossing is het aansluiten van de Gaming Bunker SSD. Die zorgt voor een handige en snelle uitbreiding van de opslagmogelijkheden voor je games en maakt ruimte vrij op je console of je pc.

IN KLEUR

De SureFire Gaming SSD is uitgerust met wisselende ledverlichting in meerdere kleuren en de behuizing is geïnspireerd op de nieuwste consoles. Er zijn geen bewegende onderdelen, wat zorgt voor het sneller laden van games en de mogelijkheid om games rechtstreeks vanaf de externe SSD te spelen en ze daar op te slaan.

SNELLER LADEN

De SureFire Gaming SSD gebruikt een snel flashgeheugen en een USB 3.2 GEN 1-interface voor overdrachtssnelheden tot 5 Gbps, is geoptimaliseerd voor het leveren van ongeëvenaarde prestaties en zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de tijd die nodig is om een reservekopie te maken. De SSD wordt ook geleverd met een USB-C-adapter om gebruik met een breed aanbod aan apparaten mogelijk te maken. SSD’s hebben geen bewegende onderdelen waardoor ze sneller, betrouwbaarder en stil zijn, en minder energie verbruiken!

ONTWIKKELD VOOR GAMERS

Het strakke, zwarte ontwerp, geïnspireerd op de nieuwste consoles, en de ledverlichting met wisselende kleuren maken van de SureFire Gaming SSD een stijlvolle oplossing voor de vele gamingtoepassingen. De meeste consoles moeten geformatteerd worden, zorg er dus voor dat je eerst een reservekopie maakt. De SSD kan ook op andere consoles en pc's worden gebruikt, maar laat deze eerst opnieuw formatteren.

Maak je setup compleet

BE ON FIRE